La Morena bijles

Reacties van leerlingen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
14 berichten.
Floris uit Zeist
Ik stond niet heel goed voor Duits en Frans, ik wilde beide cijfers graag boven de 6! Samen met de hulp van Céline is het mij gelukt om er een 6 voor Frans van te maken en een 7 voor Duits! Het was vooral fijn om informatie te vragen die in de les niet werd gegeven of heel slecht was uitgelegd. Ze heeft mij dus erg goed geholpen!
Daatje Eek uit Driebergen
Ik heb in mijn eindexamenjaar bijles genomen voor mijn Duits en ik ben echt heel blij dat ik dat gedaan heb! Met veel meer zekerheid de toetsen en uiteindelijk het examen gemaakt, ik ben dan ook geslaagd! Kortom niks dan lof en tevredenheid over de bijlessen 🙂
Anna uit Zeist
Onze zoon kwam er in VWO 4 achter dat hij de jaren daarvoor "iets" te weinig had gedaan voor het vak Frans. Céline heeft hem in no time bijgespijkerd. De manier van bijles geven draagt bij aan het zelfvertrouwen. Ook niet onbelangrijk als je ook presentaties moet geven! Complimenten voor de rust en de gelijkwaardige benadering.
Stanley Versteeg
Ik heb nu al een jaar bijles en zie zeker een sterke vooruitgang in het schrijven van Duitse brieven!
De bijles bij La Morena is zeer doelgericht en effectief dus zeker een aanrader. Ook is een groot voordeel dat Céline gewoon aan huis komt wat het krijgen van bijles een stuk aangenamer maakt!
Nina de Vries uit Driebergen
Céline heeft mij goed geholpen met mijn Duits. Vorig jaar gaf ze me ook bijles, en dat beviel zo goed dat we er dit jaar weer tegenaan gaan! Céline is erg geduldig en legt goed uit. Ze is streng wanneer het nodig is, maar anders is het altijd gezellig!